Спална соба Филаделфија + душек 160/200, Филаделфија + душек, даб евок + магма | Мебел Виденов
Филаделфија + душек

Спална соба + душек 160/200 , даб евок + магма

Спална соба Филаделфија + душек 160/200 1
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 2
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 3
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 4
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 5
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 6
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 1_thumb
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 2_thumb
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 3_thumb
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 4_thumb
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 5_thumb
Спална соба Филаделфија + душек 160/200 6_thumb
43700 ден
29500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува душек Лео Класик едностран, кревет, плакар, комода и ноќни шкафчиња (2 пар).
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Димензии:
- кревет: L164 B204.5 H30 / 80 см.
- плакар: L156 B50 H185 см.
- комода: L80 B40 H86 см.
- ноќно шкафче: L45 B38 H40 cм.
Материјали: ламинирана иверица, декорација даб евок + магма
Душек Лео Класик едностран
Душекот им припаѓа на моделите со тврдост под умерено.
Висина 20 см (+/- 1 см)
Состав:
- ткаенина за лицева ткаенина - жакард со висок квалитет - 200 g; 45% полиестер, 30% поливискоза, 15% памук, 5% свила, ватиран со полиестерска обвивка - поставена од двете страни
- памучна волна 300 гр / кв.м.
- филц латекс / ги обезшумува и изолира пружините /
- јадро од пружини Bonel, двојни конусни челични извори H 14 см.
- структурна рамка изработена од цврсто иглолисно дрво 4,5 / 5 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 15
Пакет 1: 187/57/5 см, тежина - 17,8 кг.
Пакет 2: 187/58/8 см, тежина - 31 кг.
Пакет 3: 160/58/6 см, тежина - 23,7 кг.
Пакет 4: 150/50/4 см, тежина - 16,1 кг.
Пакет 5: 150/50/4 см, тежина - 16,1 кг.
Пакет 6: 157/46/3 см, тежина - 9,3 кг.
Пакет 7: 167/80/3 см, тежина - 20,7 кг.
Пакет 8: 210/36/4 см, тежина - 12,7 кг.
Пакет 9: 210/27/4 см, тежина - 7,4 кг.
Пакет 10: 85/50/9 см, тежина - 17,3 кг.
Пакет 11: 87/50/10 см, тежина - 18,5 кг.
Пакет 12: 57/48/9 см, тежина - 9,5 кг.
Пакет 13: 57/48/9 см, тежина - 9,5 кг.
Пакет 14: 40/22/20 см, тежина - 3,3 кг.
Пакет 15: 160/200/20 см, тежина 50 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Филаделфија + душек 4600.00 ден. 1900.00 ден. 600.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не