Спална соба Гранада (без вкл. душек), Гранада, црн сјај + жолта | Мебел Виденов
Гранада

Спална соба за душек 160/200 , црн сјај + жолта

Спална соба Гранада (без вкл. душек) 1
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 2
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 3
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 4
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 5
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 6
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 7
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 4_thumb
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 5_thumb
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 6_thumb
Спална соба Гранада (без вкл. душек) 7_thumb
30100 ден
21100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет и плакар.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за кревање душек - специјален сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, треба да купите и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B206 H35 / 86 см.
- плакар: L180 B57 H203 cм.
Материјали: ламинирана иверка, црн сјај + жолта боја
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 11
Пакет 1: 210/65/4 см, тежина - 22,5 кг.
Пакет 2: 200/65/6 см, тежина - 25 кг.
Пакет 3: 220/60/6 см, тежина - 26 кг.
Пакет 4: 200/60/4 см, тежина - 22 кг.
Пакет 5: 200/40/4 см, тежина - 17 кг.
Пакет 6: 55/55/8 см, тежина - 12 кг.
Пакет 7: 200/65/6 см, тежина - 24 кг.
Пакет 8: 210/87/4 см, тежина - 28 кг.
Пакет 9: 220/35/8 см, тежина - 18 кг.
Пакет 10: 220/35/8 см, тежина - 19 кг.
Пакет 11: 30/22/12 см, тежина - 2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Гранада 2900.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не