Спална соба Канарија (без вкл. душек), Канарија , 160/200, даб антик + антрацит сјај | Мебел Виденов
Канарија

Спална соба , даб антик + антрацит сјај , 160/200

Спална соба Канарија (без вкл. душек) 1
Спална соба Канарија (без вкл. душек) 2
Спална соба Канарија (без вкл. душек) 3
Спална соба Канарија (без вкл. душек) 4
Спална соба Канарија (без вкл. душек) 5
Спална соба Канарија (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Канарија (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Канарија (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Канарија (без вкл. душек) 4_thumb
Спална соба Канарија (без вкл. душек) 5_thumb
17300 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек или двостран 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164/220 B204.5 H35/85 см.
- комода: L70 B43 H95 см.
- ноќно шкафче: L60 B40 H48 см.
Материјал: ламинирана иверица
Декорација: даб антик + антрацит сјај
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 7
Пакет 1: 220/89/2 см, тежина - 30,6 кг.
Пакет 2: 205/43/6 см, тежина - 17 кг.
Пакет 3: 100/50/5 см, тежина - 17,25 кг.
Пакет 4: 75/50/9 см, тежина - 15,2 кг.
Пакет 5: 68/45/11 см, тежина - 17 кг.
Пакет 6: 68/45/11 см, тежина - 17 кг.
Пакет 7: 40/15/15 см, тежина - 4,3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Канарија 4800.00 ден. 800.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не