Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек), Кармен, даб сонома + бела | Мебел Виденов
Кармен

Спална соба за душек 160/200 , даб сонома + бела

Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 1
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 2
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 3
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 4
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 5
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 6
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 4_thumb
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 5_thumb
Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек) 6_thumb
33700 ден
23300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Спална соба Кармен за душек 160/200 (без вкл. душек)
Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Кревеетот е погоден за едностран или двостран душек.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот -  стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164.6 B204 H80 см.
- плакар:L181 B59 H221 см.
- ноќно шкафче: L50 B34 H37.5 см.
- комода: L90 B40.5 H75 см.
Материјали: ламинирана иверица, декорација даб сонома + бела
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Во цената на артиклите не е вклучен монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 9
Пакет 1: 92 / 55,5 / 9,5 см, тежина 21,2 кг.
Пакет 2: 185 / 59,5 / 5 см, тежина 30,6 кг.
Пакет 3: 219 / 59,5 / 4 см, тежина 25,4 кг.
Пакет 4: 219 / 57,5 ​​/ 5,5 см, тежина 31,9 кг.
Пакет 5: 219/45/4 см, тежина 19,3 кг.
Пакет 6: 205 / 30,5 / 7,5 см, тежина 15,5 кг
Пакет 7: 168 / 60,5 / 4 см, тежина 19,5 кг
Пакет 8: 94/41 / 14,5 см, тежина 28,7 кг
Пакет 9: 54 / 34,5 / 20 см, тежина 18,4 кг
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кармен 3200.00 ден. 1400.00 ден. 500.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени