Спална соба Касино за душек 160/200 (без вкл. душек), Касино, бела | Мебел Виденов
Касино

Спална соба за душек 160/200 , бела

Спална соба Касино за душек 160/200 (без вкл. душек) 1
Спална соба Касино за душек 160/200 (без вкл. душек) 1_thumb
78700 ден
Попуст: -30%
54400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, 2 ноќни шкафчиња и огледало.
Креветот е погоден само за двостран душек со големина 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување.
Треба да купите и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L183 B211 H123 см
- плакар: L177 B57 H207 см
- ноќно шкафче: L50 B39 H49 см
- комода: L113 B42 H74 см
- огледало L99 B7,1 H116 см
Материjали:
- основа и врати - ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 191/11/67 см, тежина 16 кг.
Пакет 2: 195/77/11 см, тежина 46 кг.
Пакет 3: 200/12/43 см, тежина 26,90 кг.
Пакет 4 200/12/43 см, тежина 20,20 кг.
Пакет 5: 168/7/52 см, тежина 25,70 кг.
Пакет 6: 118/11/110 см, тежина 31,50 кг.
Пакет 7: 191/7/12 см, тежина 3,60 кг.
Пакет 8: 121/6/18 см, тежина 0,95 кг.
Пакет 9: 207/4/53 см, тежина 31,50 кг.
Пакет 10: 92/16/16 см, тежина 2,10 кг.
Пакет 11: 115/10/118 см, тежина 12,00 кг.
Пакет 12: 196/6/83 см, тежина 8,50 кг.
Пакет 13: 197/4/51 см, тежина 21,30 кг.
Пакет 14: 78/18/52 см, тежина 26,95 кг.
Пакет 15: 120/18/50 см, тежина 34,95 кг.
Пакет 16: 165/7/38 см, тежина 9,40 кг.
 
Слични производи
Последно видени