Спална соба Кристијана + душек 160/200, Кристијана + душек, босфор + кармен | Мебел Виденов
Кристијана + душек

Спална соба + душек , босфор + кармен

Спална соба Кристијана + душек 160/200 1
Спална соба Кристијана + душек 160/200 1_thumb
41800 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува едностран душек Лео Класик, кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек или двостран душек 160/200 см.
За овој модел е погоден механизам за подигнување – специјален сет + дно од МДФ
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B205 H79 см.
- плакар: L225 B54 H185  см.
- комода: L120 B38 H83 см.
- ноќно шкафче: L50 B38 H41 см.
Материјал:
- иверица
- ламинирана иверица
Декорација: босфор + кармен
Душек Лео Класик едностран
Душекот им припаѓа на моделите со тврдост под умерената.
Висина 20 см (+/- 1 см)
Нашето секојдневие е модерна современост, која нуди исклучителни можности и разновидност. Егзотичното зрачење на прекрасното украсно дрво и модерната линија на мебел од спалната соба Кристијана, создаваат уникатен ентериер. Препорачуваме употреба на двостран душек во комбинација со рамка за душек, решение што гарантира повисок степен на удобност. Плакарот и комодата имаат распоред што ќе ви овозможи доволно простор и можности за складирање облека и додатоци во соодветна форма. Сите панели од иверица се со сертифицирано потекло и квалитет и ги исполнуваат високите европски стандарди за еколошка чистота и безбедност.
Сите плочи од иверица се со сертифицирано потекло и квалитет и ги исполнуваат високите европски стандарди за екологија и безбедност. Комплетот доаѓа во пакет удобен за носење со лесни упатства за монтажа.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 18
Пакет 1: 190/60/5 см, тежина 19,45 кг.
Пакет 2: 190/60/5 см, тежина 19,45 кг.
Пакет 3: 230/60/5 см, тежина 25,45 кг.
Пакет 4: 190/40/4 см, тежина 13,30 кг.
Пакет 5: 187/63/4 см, тежина 19,95 кг.
Пакет 6: 150/55/6 см, тежина 20,40 кг.
Пакет 7: 95/60/7 см, тежина 16,60 кг.
Пакет 8: 175/50/7 см, тежина 16,60 кг.
Пакет 9: 210/35/8 см, тежина 18,40 кг.
Пакет 10: 87/45/6 см, тежина 11,75 кг.
Пакет 11: 130/50/6 см, тежина 13,80 кг.
Пакет 12: 90/47/10 см, тежина 12,55 кг.
Пакет 13: 60/50/10 см, тежина 12,80 кг.
Пакет 14: 60/50/10 см, тежина 12,80 кг.
Пакет 15: 205/25/5 см, тежина 8,70 кг.
Пакет 16: 230/50/2 см, тежина 13,40 кг.
Пакет 17: 30/15/10 см, тежина 2 кг.
Пакет 18: 160/200/20 см, тежина 50 кг
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кристијана + душек 6500.00 ден. 2800.00 ден. 900.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не