Спална соба Кристијана + душек 160/200, Кристијана + душек, милано + астра | Мебел Виденов
Кристијана + душек

Спална соба + душек , милано + астра

Спална соба Кристијана + душек 160/200 1
Спална соба Кристијана + душек 160/200 1_thumb
47200 ден
Попуст: -24%
35700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот Кристијана вклучува едностран душек Лео Класик, кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек или двостран душек 160/200 см.
За овој модел е погоден механизам за подигнување – специјален сет + дно од МДФ
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164 B205 H79 см.
- плакар: L225 B54 H185  см.
- комода: L120 B38 H83 см.
- ноќно шкафче: L50 B38 H41 см.
Материјал:
- иверица
- ламинирана иверица
Декорација: милано + астра
Современиот стил не е само визија, туку одличен дизајн, функционалност и удобност во секој поглед. Егзотичниот сјај на прекрасниот украс на дрво и модерната линија на мебел од комплетот Кристијана создаваат уникатен и неповторлив ентериер. Креветот е погоден за едностран и двостран душек. Препорачуваме употреба на двостран душек во комбинација со рамка за душек, решение што гарантира повисок степен на удобност. Плакарот и фиоките имаат распоред што ќе ви овозможи доволно простор и можности за складирање облека во соодветна форма. Сите панели од иверка се со сертифицирано потекло и квалитет и ги исполнуваат високите европски стандарди за еколошка чистота и безбедност. Комплетот се доставува во здрав пакет, со лесни упатства за монтажа.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 18
Пакет 1: 190/60/5 см, тежина 19,45 кг.
Пакет 2: 190/60/5 см, тежина 19,45 кг.
Пакет 3: 230/60/5 см, тежина 25,45 кг.
Пакет 4: 190/40/4 см, тежина 13,30 кг.
Пакет 5: 187/63/4 см, тежина 19,95 кг.
Пакет 6: 150/55/6 см, тежина 20,40 кг.
Пакет 7: 95/60/7 см, тежина 16,60 кг.
Пакет 8: 175/50/7 см, тежина 16,60 кг.
Пакет 9: 210/35/8 см, тежина 18,40 кг.
Пакет 10: 87/45/6 см, тежина 11,75 кг.
Пакет 11: 130/50/6 см, тежина 13,80 кг.
Пакет 12: 90/47/10 см, тежина 12,55 кг.
Пакет 13: 60/50/10 см, тежина 12,80 кг.
Пакет 14: 60/50/10 см, тежина 12,80 кг.
Пакет 15: 205/25/5 см, тежина 8,70 кг.
Пакет 16: 230/50/2 см, тежина 13,40 кг.
Пакет 17: 30/15/10 см, тежина 2 кг.
Пакет 18: 160/200/20 см, тежина 50 кг
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кристијана + душек 5000.00 ден. 2100.00 ден. 700.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не