Спална соба Меркуриј, Меркуриј, орев | Мебел Виденов
Меркуриј

Спална соба за душек 160/200 , орев

Спална соба Меркуриј 1
Спална соба Меркуриј 2
Спална соба Меркуриј 3
Спална соба Меркуриј 4
Спална соба Меркуриј 5
Спална соба Меркуриј 6
Спална соба Меркуриј 7
Спална соба Меркуриј 1_thumb
Спална соба Меркуриј 2_thumb
Спална соба Меркуриј 3_thumb
Спална соба Меркуриј 4_thumb
Спална соба Меркуриј 5_thumb
Спална соба Меркуриј 6_thumb
Спална соба Меркуриј 7_thumb
86800 ден
66900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, 2 ноќни шкафчиња и огледало.
Креветот е погоден само за двостран душек со големина 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување.
Треба да купите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L177 B213 H100 см
- плакар: L250 B58 H223 см
- ноќно шкафче: L60 B37 H51 см
- комода: L127 B45 H80 см
- огледало: L100 B3.6 H70 см
Материјали:
- основа и врати - ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 132/10/112 см, тежина 42,9 кг.
Пакет 2: 132/4/113 см, тежина 29,6 кг.
Пакет 3: 71/26/49 см, тежина 28,9 кг.
Пакет 4 137/14/75 см, тежина 42 кг.
Пакет 5: 34/13/23 см, тежина 3,5 кг.
Пакет 6: 223/6/55 см, тежина 36 кг.
Пакет 7: 96/8/91 см, тежина 9 кг.
Пакет 8: 179/3/102 см, тежина 20,7 кг.
Пакет 9: 252/10/11 см, тежина 20,9 кг.
Пакет 10: 49/24/39 см, тежина 7,7 кг.
Пакет 11: 208/22/27 см, тежина 19,8 кг.
Пакет 12: 250/7/52 см, тежина 42,2 кг.
Пакет 13: 211/10/62 см, тежина 12 кг.
Пакет 14: 27/10/18 см, тежина 2,4 кг.
Пакет 15: 179/4/43 см, тежина 16 кг.
Пакет 16: 165/7/38 см, тежина 9,4 кг.
 
Слични производи
Последно видени