Спален комплет Мирјана + душек 160/200, Мирјана + душек, даб кастело коњак + бел сјај | Мебел Виденов
Мирјана + душек

Спален комплет + душек 160/200 , даб кастело коњак + бел сјај

Спален комплет Мирјана + душек 160/200 1
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 2
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 3
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 4
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 5
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 6
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 1_thumb
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 2_thumb
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 3_thumb
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 4_thumb
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 5_thumb
Спален комплет Мирјана + душек 160/200 6_thumb
57300 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, едностран душек Боди баланс 160/200см, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња
Може да се користи механизам за кревање на душек, се купува одделно.
За овој модел е погоден механизам за подигнување специјален сет + дно од МДФ - се купува одделно.
Димензии:
- кревет: L244 B204,5 H85 см.
- плакар: L163 B50 H203 см.
- комода: L123 B45 H78 см.
- ноќно шкафче: L40 B40 H20 см.
Материјали:
- ламинат иверица
- декорира: даб кастело коњак + бел сјај
- еко кожа, бела
- полнење: полиуретанска пена T25 / 38
Душек Боди баланс едностран
Душекот има цврстина над умерената.
Висина 22 см (+/- 1 см)
Ексклузивен модел анатомски душек.
Структура и состав на душекот Body Balance:
- лицев материјал: хипоалергична, антистатична ткаенина, пораби со памучна волна;
- структура: зашивање со мемори пена и слој на профилирана полиуретанска пена Body Care;
- основа: рамка од цврсто дрво;
Подгответе се за нови пријатни изненадувања кои ќе ве импресионираат со стилскиот комплет за спална соба Мирјана. Луксузниот сет вклучува кревет, плакар комода и 2 ноќни шкафчиња. Креветот е погоден за едностран и двостран душек со димензии 160/200 см. Препорачуваме да купите сет на HDF дно и механизам за кревање на душеци. Дното дополнително ја стабилизира спалната соба од извртување на дијагоналите, а механизмот на гас помага полесно и ефикасно да се искористи површината под душекот со цел да се складираат ќебиња и многу повеќе. Дизајнот на мебелот ја комбинира убавината на топлото украсно дрво со импресивна сјајна завршница. Ова му дава ексклузивна индивидуалност и модерен карактер на моделот. Мебелот има многу издржлив слој со мазна површина. Таблата на креветот е тапацирана со луксузна еко кожа. Совршено ја надополнува удобноста на креветот. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата, креветот има едностран душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 11
Пакет 1: 116/41 / 13,5 см, тежина 32,3 кг.
Пакет 2: 84,5 / 49 / 11,5 см, тежина 24,7 кг.
Пакет 3: 169/51 / 5,5 см, тежина 25,1 кг.
Пакет 4: 202/51 / 5,5 см, тежина 29,6 кг.
Пакет 5: 77 / 45,5 / 14,5 см, тежина 26 кг.
Пакет 6: 129 / 45,5 / 8,5 см, тежина 25,8 кг.
Пакет 7: 170 / 41,5 / 11,5 см, тежина 21,9 кг.
Пакет 8: 206/23/10 см, тежина 23,5 кг.
Пакет 9: 169/86 / 2,5 см, тежина 13,2 кг.
Пакет 10: 164/37/6 см, тежина 7,7 кг.
Пакет 11: 160/200/22 см, тежина 60 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мирјана + душек 7400.00 ден. 2900.00 ден. 900.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не