Спална соба Нора + душек 160/200, Нора + душек, Магма + даб Евок | Мебел Виденов
Нора + душек

Спална соба + душек 160/200 , Магма + даб Евок

Спална соба Нора + душек 160/200 1
Спална соба Нора + душек 160/200 2
Спална соба Нора + душек 160/200 3
Спална соба Нора + душек 160/200 4
Спална соба Нора + душек 160/200 5
Спална соба Нора + душек 160/200 6
Спална соба Нора + душек 160/200 1_thumb
Спална соба Нора + душек 160/200 2_thumb
Спална соба Нора + душек 160/200 3_thumb
Спална соба Нора + душек 160/200 4_thumb
Спална соба Нора + душек 160/200 5_thumb
Спална соба Нора + душек 160/200 6_thumb
32100 ден
Попуст: -34%
21000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, едностран душек Лео Класик, плакар и комода.
Креветот е погоден за едностран душек или двостран душек 160/200 см.
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако изберете двостран душек за вашиот кревет, треба да купите рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Латофлексот не смее да биде висок повеќе од 5 см!
Димензии:
- кревет: L164 B204 H25/75 см.
- плакар: L100 B50 H185 см.
- комода: L120 B43 H73 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
Декорација: Магма + даб Евок
Душек Лео Класик едностран
Душекот им припаѓа на моделите со тврдост под умерената.
Висина 20 см (+/- 1 см)
Состав
- лицев плат – високо квалитетен - 200 g; 45% полиестер, 30% поливискоза, 15% памук, 5% свила, ватиран со полиестерска обвивка - поставена од двете страни
- памучна волна 300 g / квадратни. м
- чувствувам латекс - ги изолира пружините
- јадро на извори на Bonel, дво-конусни челични извори H 14 см.
- конструктивна рамка изработена од цврсто меко дрво 4,5 / 5 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 12
Пакет 1: 187/56 / 4,5 см, тежина - 20 кг.
Пакет 2: 153/55 / ​​4,5 см, тежина - 15 кг.
Пакет 3: 108/57/5 см, тежина - 14,6 кг.
Пакет 4: 110/55/7 см, тежина - 21,3 кг.
Пакет 5: 150/55 / ​​4,5 см, тежина - 15,2 кг.
Пакет 6: 209/32/8 см, тежина - 17,7 кг.
Пакет 7: 172/82 / 4,5 см, тежина - 17,7 кг.
Пакет 8: 128/48/6 см, тежина - 16 кг.
Пакет 9: 130/50/6 см, тежина - 16 кг.
Пакет 10: 76/53/7 см, тежина - 11,5 кг.
Пакет 11: 52/15/20 см, тежина - 6,2 кг.
Пакет 12: 160/200/20 см, тежина 50 кг.
Слични производи
Последно видени