Спална соба Олимп, за душек 160/200 (без вкл.душек), Олимп, бела | Мебел Виденов
Олимп

Спална соба за душек 160/200 , бела

Спална соба Олимп, за душек 160/200 (без вкл.душек) 1
Спална соба Олимп, за душек 160/200 (без вкл.душек) 2
Спална соба Олимп, за душек 160/200 (без вкл.душек) 3
Спална соба Олимп, за душек 160/200 (без вкл.душек) 1_thumb
Спална соба Олимп, за душек 160/200 (без вкл.душек) 2_thumb
Спална соба Олимп, за душек 160/200 (без вкл.душек) 3_thumb
56500 ден
Попуст: -30%
39100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

бела

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода, 2 ноќни шкафчиња и огледало.
Креветот е погоден само за двостран душек со големина 160/200 см.
Неопходно е да купите и стандардна рамка за душек со иста големина.
Не може да се користи механизам за кревање душеци.
Димензии:
- кревет: L166 B208 H100 см
- плакар: L261 B57 H207 см
- ноќно шкафче: L50 B39 H49 см
- комода: L113 B42 H74 см
- огледало: L83 B2 H63 см
Материјали:
- основа и врати - ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
ВАЖНО!
Обрнете внимание, има пакет со големина од 274 см (пакет број 8)
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 199/6/43 см, тежина 28 кг.
Пакет 2: 199/4/43 см, тежина 17,9 кг.
Пакет 3: 250/6/53 см, тежина 39,3 кг.
Пакет 4 205/4/53 см, тежина 23 кг.
Пакет 5: 197/4/51 см, тежина 21,3 кг.
Пакет 6: 196/10/83 см, тежина 11,7 кг.
Пакет 7: 90/16/16 см, тежина 3 кг.
Пакет 8: 274/7/12 см, тежина 4,9 кг.
Пакет 9: 85/3/65 см, тежина 9,3 кг.
Пакет 10: 53/3/14 см, тежина 0,3 кг.
Пакет 11: 119/14/48 см, тежина 33,6 кг.
Пакет 12: 69/18/52 см, тежина 25,6 кг.
Пакет 13: 172/7/55 см, тежина 19,3 кг.
Пакет 14: 205/6/36 см, тежина 21,2 кг.
Пакет 15: 199/4/43 см, тежина 17,9 кг.
Пакет 16: 165/7/38 см, тежина 9,4 кг.
Слични производи
Последно видени