Спална соба Прадо (без вкл. душек), Прадо, 160/200, даб коњак + свила | Мебел Виденов
Прадо

Спална соба за душек 160/200 , даб коњак + свила , 160/200

Спална соба Прадо (без вкл. душек) 1
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 2
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 3
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 4
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 5
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 6
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 7
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 4_thumb
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 5_thumb
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 6_thumb
Спална соба Прадо (без вкл. душек) 7_thumb
42800 ден
29700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164/254 B204.5 H35/85 см.
- плакар: L117 B50 H190ц м.
- комода: L75 B43 H93 см.
- ноќно шкафче: L45 B38 H40  см.
Материјал:
- ламинирана иверица
Декорација:
- даб коњак + свила
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 13
Пакет 1: 189/60/6 см, тежина - 28,5 кг.
Пакет 2: 118/64/6 см, тежина - 17,4 кг.
Пакет 3: 115/64/6 см, тежина - 18,5 кг.
Пакет 4: 185/48/5 см, тежина - 21 кг.
Пакет 5: 165/95/5 см, тежина - 32 кг.
Пакет 6: 90/55/10 см, тежина - 16,6 кг.
Пакет 7: 160/35/8 см, тежина - 16,4 кг.
Пакет 8: 200/18/8 см, тежина - 8,8 кг.
Пакет 9: 75/57/10 см, тежина - 18,6 кг.
Пакет 10: 97/55/8 см, тежина - 17,6 кг.
Пакет 11: 43/53/8 см, тежина - 9,1 кг.
Пакет 12: 43/53/8 см, тежина - 9,1 кг.
Пакет 13: 52/15/50 см, тежина - 9,6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Прадо 7400.00 ден. 1600.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не