Спална соба Прадо + душек 160/200, Прадо + душек, даб коњак + свила | Мебел Виденов
Прадо + душек

Спална соба + душек 160/200 , даб коњак + свила

Спална соба Прадо + душек 160/200 1
Спална соба Прадо + душек 160/200 2
Спална соба Прадо + душек 160/200 3
Спална соба Прадо + душек 160/200 4
Спална соба Прадо + душек 160/200 5
Спална соба Прадо + душек 160/200 6
Спална соба Прадо + душек 160/200 7
Спална соба Прадо + душек 160/200 1_thumb
Спална соба Прадо + душек 160/200 2_thumb
Спална соба Прадо + душек 160/200 3_thumb
Спална соба Прадо + душек 160/200 4_thumb
Спална соба Прадо + душек 160/200 5_thumb
Спална соба Прадо + душек 160/200 6_thumb
Спална соба Прадо + душек 160/200 7_thumb
55000 ден
37200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, едностран душек Лео Класик, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- кревет: L164/254 B204.5 H35/85 см.
- плакар: L117 B50 H190 см.
- комода: L75 B43 H93 см.
- ноќно шкафче: L45 B38 H40  см.
Материјал:
- ламинирана иверица
Декорација:
- даб коњак + свила
Душек Лео Класик едностран
Душекот им припаѓа на моделите со тврдост под умерената.
Висина 20 см (+/- 1 см)
Состав:
- ткаенина за лицева ткаенина - жакард со висок квалитет - 200 g; 45% полиестер, 30% поливискоза, 15% памук, 5% свила, ватиран со полиестерска обвивка - поставена од двете страни
- памучна волна 300гр / кв.м.
- латекс филц / ги обезшумува и ги изолира пружините /
- јадро од пружини Bonel, двојни конусни челични пружини H 14 см.
- структурна рамка изработена од цврсто меко дрво 4,5 / 5 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 14
Пакет 1: 189/60/6 см, тежина - 28,5 кг.
Пакет 2: 118/64/6 см, тежина - 17,4 кг.
Пакет 3: 115/64/6 см, тежина - 18,5 кг.
Пакет 4: 185/48/5 см, тежина - 21 кг.
Пакет 5: 165/95/5 см, тежина - 32 кг.
Пакет 6: 90/55/10 см, тежина - 16,6 кг.
Пакет 7: 160/35/8 см, тежина - 16,4 кг.
Пакет 8: 200/18/8 см, тежина - 8,8 кг.
Пакет 9: 75/57/10 см, тежина - 18,6 кг.
Пакет 10: 97/55/8 см, тежина - 17,6 кг.
Пакет 11: 43/53/8 см, тежина - 9,1 кг.
Пакет 12: 43/53/8 см, тежина - 9,1 кг.
Пакет 13: 52/15/50 см, тежина - 9,6 кг.
Пакет 14: 160/200/20 см, тежина 50 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Прадо + душек 7700.00 ден. 2600.00 ден. 800.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не