Спален комплет Сандеро за душек 160/200, Сандеро, 160/200, алjaска + венге | Мебел Виденов
Сандеро

Спален комплет , алjaска + венге , 160/200

Спален комплет Сандеро за душек 160/200 1
Спален комплет Сандеро за душек 160/200 2
Спален комплет Сандеро за душек 160/200 1_thumb
Спален комплет Сандеро за душек 160/200 2_thumb
37100 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, плакар, огледало, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек со соодветна големина.
Ламелната рамка мора да биде висока не повеќе од 5 см!
Димензии:
- кревет: L264 B204,5 H90 см
- плакар: L200 B58 H203 см
- комода: L90 B48 H101 см
Материјал на основата:
- иверица
- ламинирана иверица
- еко кожа
Површина на вратите:
- шагре
- ролери за фиоки
- механизам со шини
- полнето со пенополиуретанова пена
Површина на основата:
- шагре
Материјал на вратите:
- ламинирана иверица
- огледало
-Декорација:
- алјаска + венге
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек. На илустрацијата, креветот има едностран душек.
Во цената на артиклите не е вклучен монтаж, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 18
Пакет 1: 207/67/6 см, тежина 27,5 кг.
Пакет 2: 207/60 / 4,5 см, тежина 19,5 кг.
Пакет 3: 207/64/6 см, тежина 27 кг.
Пакет 4: 207/64/6 см, тежина 24,5 кг.
Пакет 5: 204/76 / 4,5 см, тежина 27,6 кг.
Пакет 6: 204/76 / 2,5 см, тежина 24 кг.
Пакет 7: 170/98 / 4,5 см, тежина 22 кг.
Пакет 8: 211/25/6 см, тежина 11,5 кг.
Пакет 9: 170/39/6 см, тежина 12,7 кг.
Пакет 10: 96/62/6 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 11: 92/62/6 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 12: 118/72 / 7,5 см, тежина 25 кг.
Пакет 13: 162/43/7 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 14: 84/57/8 см, тежина 14,3 кг.
Пакет 15: 80/57/10 см, тежина 15,7 кг.
Пакет 16: 103/41/6 см, тежина 8,3 кг.
Пакет 17: 204/51/2 см, тежина 10 кг.
Пакет 18: 51/16/21 см, тежина 7,3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сандеро 8100.00 ден. 2200.00 ден. 800.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не