Спална соба Сантал (без вкл. душек), Сантал, 160/200, даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Сантал

Спална соба , даб сонома + бел сјај , 160/200

Спална соба Сантал (без вкл. душек) 1
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 2
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 3
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 4
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 5
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 6
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 7
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 4_thumb
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 5_thumb
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 6_thumb
Спална соба Сантал (без вкл. душек) 7_thumb
40600 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар со лизгачки врати, комода со фиоки и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
За овој модел може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L164.5/235 B238 H30/85с м.
- плакар: L180 B63 H210 см.
- ноќно шкафче: L35 B33 H85 см.
- комода: L85 B44 H82 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
-Декорација:
- даб сонома – бел сјај
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата, креветот има едностран душек.
Во цената на артиклите не е вклучен монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 12
Пакет 1: 208/31/9 см, тежина - 26 кг.
Пакет 2: 171/50/6 см, тежина - 20 кг.
Пакет 3: 88/40/9 см, тежина - 17 кг.
Пакет 4: 94/53/10 см, тежина - 18 кг.
Пакет 5: 98/94/5 см, тежина - 25 кг.
Пакет 6: 98/94/5 см, тежина - 25 кг.
Пакет 7: 216/60/5 см, тежина - 39 кг.
Пакет 8: 186/56/7 см, тежина - 34 кг.
Пакет 9: 87/32/12 см, тежина - 18 кг.
Пакет 10: 41/36/12 см, тежина - 9 кг.
Пакет 11: 91/45/12 см, тежина - 23,5 кг.
Пакет 12: 89/27/16 см, тежина - 7 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сантал 6600.00 ден. 1900.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не