Спална соба Сенија (без вкл. душек), Сенија, 160/200, орев + црн сјај | Мебел Виденов
Сенија

Спална соба , орев + црн сјај , 160/200

Спална соба Сенија (без вкл. душек) 1
Спална соба Сенија (без вкл. душек) 2
Спална соба Сенија (без вкл. душек) 3
Спална соба Сенија (без вкл. душек) 4
Спална соба Сенија (без вкл. душек) 1_thumb
Спална соба Сенија (без вкл. душек) 2_thumb
Спална соба Сенија (без вкл. душек) 3_thumb
Спална соба Сенија (без вкл. душек) 4_thumb
44800 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Комплетот вклучува кревет, плакар, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран душек и двостран душек 160/200 см..
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - специјален сет.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L177 B219 H88 см.
- плакар: L203 B55 H203 см.
- комода: L70 B48 H94,5 см.
- ноќно шкафче: L56,5 B38 H29,5 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- декор: орев + црн сјај;
Создавањето функционален и стилски ентериер, како и модерен и пријатен дом е одговорна задача. Високите современи стандарди за квалитет, удобност и естетика придонесуваат за производство на повеќе квалитетен и убав мебел. Комплетот Сенија е луксузна понуда за комплексно опременување на спални соби. Карактеристично за моделот е спектакуларниот контраст на прекрасниот декор од дрво и шик сјајната површина.  Препорачуваме да докупите сет од HDF дно и механизам за кревање на душеци. Дното дополнително ја стабилизира спалната соба од извртување на дијагоналите, а механизмот на гас помага полесно и ефикасно да се искористи површината под душекот со цел да се складира постелнина и многу повеќе. Плакарот има напреден систем на шибер врати, кој овозможува удобност и практичност во помали простории. Механизмите на шини обезбедуваат непречено и лесно движење на вратите. Затворачот спречува непријатни звуци и обезбедува стабилност на основата. Ногарките на плакарот овозможуваат прецизно израмнување кога се ставаат на нерамен или вдлабнат под. Мебелот има многу издржлив слој со мазна површина. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек. На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 210/63/5 см, тежина 21 кг.
Пакет 2: 202/60/5 см, тежина 20 кг.
Пакет 3: 207/62/5 см, тежина 25 кг.
Пакет 4: 107/59/8 см, тежина 21 кг.
Пакет 5: 111/79/6 см, тежина 21,5 кг.
Пакет 6: 111/79/6 см, тежина 21,5 кг.
Пакет 7: 169/96/3 см, тежина 16,9 кг.
Пакет 8: 186/58/6 см, тежина 23,2 кг.
Пакет 9: 215/38/6 см, тежина 21,7 кг.
Пакет 10: 102/58/8 см, тежина 16,2 кг.
Пакет 11: 11/58/8 см, тежина 15 кг.
Пакет 12: 64/49/10 см, тежина 10,3 кг.
Пакет 13: 64/49/10 см, тежина 10,3 кг.
Пакет 14: 204/7/7 см, тежина 3,6 кг.
Пакет 15: 205/53/3 см, тежина 15 кг.
Пакет 16: 52/16/20 см, тежина 7,9 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сенија 6600.00 ден. 2500.00 ден. 800.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Комбинирајте со:
Слични производи
Последно видени

Следете не