Спална соба Сенија + душек 160/200, Сенија + душек, орев + црн сјај | Мебел Виденов
Сенија + душек

Спална соба + душек 160/200 , орев + црн сјај

Спална соба Сенија + душек 160/200 1
Спална соба Сенија + душек 160/200 2
Спална соба Сенија + душек 160/200 3
Спална соба Сенија + душек 160/200 4
Спална соба Сенија + душек 160/200 1_thumb
Спална соба Сенија + душек 160/200 2_thumb
Спална соба Сенија + душек 160/200 3_thumb
Спална соба Сенија + душек 160/200 4_thumb
99800 ден
67700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Спална соба Сенија + душек 160/200
Комплетот вклучува душек едностран Боди баланс, кревет, плакар, комода со фиоки, ноќни шкафчиња (2 парчиња).
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Специјалниот пакет механизам за кревање + дно МДФ.
Димензии:
- кревет: L177 B219 H88 см.
- плакар: L203 B55 H203 см.
- комода: L70 B48 H94,5 см.
- ноќни шкафчиња: L56,5 B38 H29,5 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- декорира: орев + црн сјај;
Душек Боди баланс едностан
Душекот има цврстина над умерената.
Висина 22 см (+/- 1 см)
Ексклузивен модел анатомски душек.
Структура и состав на душекот Body Balance:
- лицев материјал: хипоалергична, антистатична ткаенина, прошивка со памучна волна;
- структура: зашивање со меморија пуф и слој на профилирана полиуретанска пена Body Care;
- основа: рамка од цврсто дрво;
Создавањето функционален и стилски ентериер, како и модерен и пријатен дом е одговорна задача. Високите современи стандарди за квалитет, удобност и естетика придонесуваат за производство на повеќе квалитетен и убав мебел. Спалната соба Сенија е луксузна понуда за комплексен мебел на спални соби. Карактеристично за моделот е спектакуларниот контраст на прекрасниот декор од дрво и шик сјајната површина. Во комплетот се вклучени кревет, плакар, ноќни шкафчиња и комода. Креветот е погоден за едностран и двостран душек со димензии 160/200 см. Препорачуваме да купите сет на HDF дно и механизам за кревање на душеци. Дното дополнително ја стабилизира спалната соба од извртување на дијагоналите, а механизмот на гас помага полесно и ефикасно да се искористи површината под душекот со цел да се складираат ќебиња и многу повеќе. Плакарот има напреден систем на лизгачки врати, кој овозможува удобност и практичност во помали простории. Механизмите за ролери обезбедуваат непречено и лесно движење на вратите. Плавното затворање спречува непријатни звуци и обезбедува стабилност на основата. Ногарките на плкарот овозможуваат прецизно израмнување кога се ставаат на нерамен или наведнат под. Мебелот има многу издржлив слој со мазна површина. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 17
Пакет 1: 210/63/5 см, тежина 21 кг.
Пакет 2: 202/60/5 см, тежина 20 кг.
Пакет 3: 207/62/5 см, тежина 25 кг.
Пакет 4: 107/59/8 см, тежина 21 кг.
Пакет 5: 111/79/6 см, тежина 21,5 кг.
Пакет 6: 111/79/6 см, тежина 21,5 кг.
Пакет 7: 169/96/3 см, тежина 16,9 кг.
Пакет 8: 186/58/6 см, тежина 23,2 кг.
Пакет 9: 215/38/6 см, тежина 21,7 кг.
Пакет 10: 102/58/8 см, тежина 16,2 кг.
Пакет 11: 11/58/8 см, тежина 15 кг.
Пакет 12: 64/49/10 см, тежина 10,3 кг.
Пакет 13: 64/49/10 см, тежина 10,3 кг.
Пакет 14: 204/7/7 см, тежина 3,6 кг.
Пакет 15: 205/53/3 см, тежина 15 кг.
Пакет 16: 52/16/20 см, тежина 7,9 кг.
Пакет 17: 160/200/22 см, тежина 60 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сенија + душек 6900.00 ден. 3800.00 ден. 1100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не