Спална соба Верма за душек 160/200 (без вкл. душек), Верма, темен орев + цреша портофино | Мебел Виденов
Верма

Спална соба за душек 160/200 , темен орев + цреша портофино

Спална соба Верма за душек 160/200 (без вкл. душек) 1
Спална соба Верма за душек 160/200 (без вкл. душек) 1_thumb
50800 ден
Попуст: -51%
24500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Спална соба Верма за душек 160/200
Комплетот вклучува кревет, комода и 2 ноќни шкафчиња.
Креветот е погоден за едностран или двостран душек 160/200 см.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и  рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L180 B207 H109 см.
- комода: L100 B52 H92.5 см.
- ноќно шкафче: L50 B45 H50 см.
Основа:
- иверица
Табла/предна страна:
- МДФ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата, креветот има едностран душек.
Во цената на артиклите не е вклучен монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 8
Пакет 1: 209/37 / 8,5 см, тежина 36 кг.
Пакет 2: 184/111/6 см, тежина 39,5 кг.
Пакет 3: 101/49/12 см, тежина 42,3 кг.
Пакет 4: 104/53/7 см, тежина 19,2 кг.
Пакет 5: 54/44/11 см, тежина 14,3 кг.
Пакет 6: 54/46/4 см, тежина 5,3 кг.
Пакет 7: 54/44/11 см, тежина 14,3 кг.
Пакет 8: 54/46/4 см, тежина 5,3 кг.
Слични производи
Последно видени