Спална соба Жаклин L III + душек 160/200, Жаклин L III + душек, бeла + црн сјај | Мебел Виденов
Жаклин L III + душек

Спална, за душек 160/200 , бeла + црн сјај

Спална соба Жаклин L III + душек 160/200 1
Спална соба Жаклин L III + душек 160/200 1_thumb
48100 ден
31800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплетот вклучува кревет, едностран душек Лео Класик, плакар со лизгачки врати, комода со фиоки, 2 ноќни шкафчиња и огледало.
Креветот е погоден за едностран душек или двостран душек 160/200 см..
Може да се користи механизам за подигнување на душекот - стандарден сет.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да нарачате рамка за душек со соодветна големина.
Рамката за душекот мора да биде висока не повеќе од 5 см.
Димензии:
- кревет: L164 B204,5 H30/89 см.
- комода: L70 B43 H75 см.
- ноќно шкафче : L54 B38 H30 см. - 2бр.
- плакар со лизгачки врати: L180 B58 H220 см.
- огледало: L70 H59,5 см.
Материјали: ламинирана иверица, боја: бела + црн сјај
Комплетот нуди целосен мебел за модерна современа спална соба. Рамката за душек обезбедува природна циркулација на воздухот. Покрај тоа, рамките на душекот ја надополнуваат и одржуваат оптималната удобност на душекот. Доколку е можно, се препорачува да купите амортизер на гас и дно. Дното дополнително ја стабилизира спалната соба од извртување на дијагоналите, а амортизерот помага за лесно и ефикасно користење на подрачјето под душекот со цел да се складира постелнина и многу повеќе. Мебелот во комплет е изработен од ламинирана иверка, заверена по потекло и исполнува современи критериуми за квалитет.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 16
Пакет 1: 220/63 / 5,5 см, тежина 30,8 кг.
Пакет 2: 220/50/5 см, тежина 23,7 кг.
Пакет 3: 186/62/5 см, тежина 22,2 кг.
Пакет 4: 221/98 / 2,5 см, тежина 21 кг.
Пакет 5: 221/105 / 4,5 см, тежина 22 кг.
Пакет 6: 197/39 / 4,5 см, тежина 11,95 кг.
Пакет 7: 178/99 / 4,5 см, тежина 22,5 кг.
Пакет 8: 77/49 / 6,5 см, тежина 11,3 кг.
Пакет 9: 77/49 / 6,5 см, тежина 11,7 кг.
Пакет 10: 60/47/9 см, тежина 10 кг.
Пакет 11: 60/47/9 см, тежина 10 кг.
Пакет 12: 72/65/3 см, тежина 7,2 кг.
Пакет 13: 193/27/6 см, тежина 7,2 кг.
Пакет 14: 182/73/3 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 15: 40/30/12 см, тежина 4 кг.
Пакет 16: 160/200/20 см, тежина 50 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Жаклин L III + душек 4100.00 ден. 2200.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не