Спална Тити за душек 160/200 (без вкл. душек), Тити, дaб сонома | Мебел Виденов
Тити

Спалнa , дaб сонома

Спална Тити за душек 160/200 (без вкл. душек) 1
Спална Тити за душек 160/200 (без вкл. душек) 1_thumb
4700 ден
Попуст: -36%
2900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е погоден за едностран и двостран душек со големина 160/200 см.
Механизам за кревање може да се користи само во случај на едностран душек – стандарден сет.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек со соодветна големина.
Рамката на душекот не смее да биде повисока од 5 см!
Димензии:
- L224/164 B204,5 H80 см.
Материјали:
- иверица, ламинирана иверица, ПВЦ рабови
Тапацир / пополнување:
- полиуретанска пена, дополнителни материјали за тапацир
Градба:
- иверица, цврсто дрво
Спалната  Тити гарантира удобност и мирен сон. Нејзината сила е загарантирана со надолжно и попречно внатрешно порабување. За дополнителна стабилност на душекот, се обезбедуваат потпори во аглите на спалната соба. Ако сте во можност, се препорачува да докупите амортизер на гас и дно, што дополнително ја стабилизира спалната соба против извртување на дијагоналите. Механизмот за подигнување на гас помага за лесно и ефикасно користење на подрачјето под душекот со цел да се складираат постелнина и сл. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Наведената цена не вклучува душек.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Состав: Ламинирана иверица, Хардвер;
Пакување: Брановиден картон и полиетиленова растеглива фолија;
Упатства за употреба: Поставете го креветот во хоризонтална положба и поставете го душекот.
Број на пакувања: 2 (за душек 160/200)
Пакет 1: 209/34/9 см, тежина 19 кг.
Пакет 2: 230/80/5 см, тежина 20,80 кг.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Слични производи
Последно видени