Стаклена клуб маса Миреја IV, Миреја IV, беж | Мебел Виденов
Миреја IV

Клуб маса , беж

Стаклена клуб маса Миреја IV 1
Стаклена клуб маса Миреја IV 1_thumb
5100 ден
5000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Стаклена клуб маса Миреја се погодни за секаков вид ентериер.
Димензии:
- L110 B60 H45 см.
Плотна:
- термо калено стакло 6 мм.
Ногарки / основа:
- МДФ, декор во наведените комбинации на бои
Стаклото со својата транспарентност создава чувство на воздухност и леснотија, а тоа дополнително ќе ја разликува масата од сите други мебел. Се разбира, во прилог мора да го споменеме и уникатниот дизајн - исто како оној на стаклената маса Миреја. Тој е мал, удобен и лесно може да стане накит на вашиот мебел.
Идеално би го надополниле секој од предлозите за тапациран мебел на Мебел Виденов.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 114,5 / 5/64 см, тежина 22,50 кг.
Пакет 2: 57/43/14 см, тежина 2.100 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Миреја IV 300.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени