Стаклена трпезариска маса Аманда IV, Аманда IV, бела | Мебел Виденов
Аманда IV

Трпезариска маса , бела

Стаклена трпезариска маса Аманда IV 1
Стаклена трпезариска маса Аманда IV 2
Стаклена трпезариска маса Аманда IV 1_thumb
Стаклена трпезариска маса Аманда IV 2_thumb
5500 ден
4000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Стаклена трпезариска маса Аманда IV со термо калено стакло и ногарки од не'рѓосуван челик
Димензии: L130 B80 H75 см.
Растојанија помеѓу двете површини: 13 см.
Термо калено стакло 10 мм е основната горна плотна и 8 мм е долната плотна. Аглите се измазнети фабрички, што обезбедува 100% сигурност во употреба.
Боја: главен топ транспарентен со бел или црн раб и бела или црна долна плотна.
Производот е наменет за домашна употреба
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. 
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 124/87/4 см, тежина 32 кг.
Пакет 2: 78/15/14 см, тежина 3 кг.

 

Слични производи
Последно видени