Стол на преклоп Флекс, Флекс, венге | Мебел Виденов
Флекс

Стол на преклоп , венге

Стол на преклоп Флекс 1
Стол на преклоп Флекс 1_thumb
2200 ден
1600 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

венге

Бесплатна достава: 10 дена

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
- димензии: L54 B44.5 H80 см.
- конструкција: цврсто и слоевито буково дрво
* боја: дрво бука
- седиште: тврда основа, боја: дрво бука
Обрнете внимание!
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 13 / 46,5 / 91 см, тежина 7,3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Флекс 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не