Трпезариски стол Уди V, Уди V, бeла | Мебел Виденов
Уди V

Трпезариски стол , бeла

Трпезариски стол Уди V 1
Трпезариски стол Уди V 2
Трпезариски стол Уди V 1_thumb
Трпезариски стол Уди V 2_thumb
1500 ден
1100 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 4 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Моделот е достапен само во сет од 4 бр.
Димензии:
- L42 B43 H84 см.
Седиште / потпирач:
- обликуван РР
Ногарки:
- цврсто дрво
- челик
Направен е од високо квалитетни материјали, кои постигнале спектакуларен вид и беспрекорен квалитет. Седиштето е изработено од полипропилен, полимерен материјал со голема цврстина, мала тежина и исклучително висока отпорност на хемикалии. Површината е мазна и лесна за одржување. Основата е нестандардно конструктивно решение, давајќи оригинален и стилски изглед на столот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети, заради можноста за оштетување на мебелот. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Уди V 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени