Термо плотна за ѕид за кујна, Термо плотна за ѕид, декор 5646В | Мебел Виденов
Термо плотна за ѕид

8 мм/600 , декор 5646В

Термо плотна за ѕид за кујна 1
Термо плотна за ѕид за кујна 1_thumb
1000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Достава: 30 дена

Термогрбот 5646В е достапен во димензии:
- дебелина 8 мм.
- ширина 600 мм.
* должини: 600 мм, 1200 мм., 1400 мм., и 2200 мм.,
Рабови / обработка:
- ПВЦ раб 0,4 мм.
- рабови: 1 долга страна; 2 кратки страни
Грбот - задниот дел е изработен од ламинирана иверка, заверен по потекло и исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Термо плотна за ѕид 200.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Последно видени

Следете не