Тоалетна Доти, Доти, бела | Мебел Виденов
Доти

Тоалетна , бела

Тоалетна Доти 1
Тоалетна Доти 2
Тоалетна Доти 3
Тоалетна Доти 1_thumb
Тоалетна Доти 2_thumb
Тоалетна Доти 3_thumb
5200 ден
3600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Тоалетна Доти
* Потребно е монтирање на ѕид.
Димензии:
- L85 B21 H75 см.
Материjали:
- ламинирана иверица
Тоалетната Доти е со модерен дизајн кој содржи функционалност и оригинален стил. Нуди оптимално распределени полици и фиоки. Тоалетната е изработена од високо квалитетна ламинирана иверка. Обложувањата се мазни и лесно се чистат површините.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 93/34/10 см, тежина 12 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Доти 500.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не