Тоалетна Иман, Иман, даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Иман

Тоалетна , даб сонома + бел сјај

Тоалетна Иман 1
Тоалетна Иман 2
Тоалетна Иман 3
Тоалетна Иман 1_thumb
Тоалетна Иман 2_thumb
Тоалетна Иман 3_thumb
9900 ден
6800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L111 B46 H160 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
Декорација:
- даб сонома + бел сјај
- HDF 3.5 мм.
- огледало 4 мм.
- рачки од алуминиум
Тоалетната Иман има модерен дизајн со функционалност и оригинален стил. Таа нуди оптимално распределени полици, фиоки, огледало и плот, за да обезбеди доволно простор за личните работи што ви се потребни. Моделот е изработен од висококвалитетна ламинирана иверица. Површината е мазна, лесно се чисти и одржува.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 80/51/10 цм, тежина 14,1 кг.
Пакет 2: 60/55/8 цм, тежина 11,5 кг.
Пакет 3: 93/71 / 4,5 цм, тежина 15,8 кг.
Пакет 4: 40/15/13 цм, тежина 2,5 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Иман 1500.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени