Трпезариски стол Лорети, Лорети, даб | Мебел Виденов
Лорети

Трпезариски стол , даб

Трпезариски стол Лорети 1
Трпезариски стол Лорети 2
Трпезариски стол Лорети 3
Трпезариски стол Лорети 4
Трпезариски стол Лорети 5
Трпезариски стол Лорети 6
Трпезариски стол Лорети 7
Трпезариски стол Лорети 1_thumb
Трпезариски стол Лорети 2_thumb
Трпезариски стол Лорети 3_thumb
Трпезариски стол Лорети 4_thumb
Трпезариски стол Лорети 5_thumb
Трпезариски стол Лорети 6_thumb
Трпезариски стол Лорети 7_thumb
2000 ден/парче
Промоција

Моделот може да се порачува само во комплет од: 4 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

даб

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L43 B52 H80 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 88/74 / 17,6 см, тежина 19 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лорети 300.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не