Софа Малони, на спуштање, Малони, сива | Мебел Виденов
Малони

Софа на спуштање , сива

Софа Малони, на спуштање 1
Софа Малони, на спуштање 2
Софа Малони, на спуштање 3
Софа Малони, на спуштање 4
Софа Малони, на спуштање 5
Софа Малони, на спуштање 6
Софа Малони, на спуштање 7
Софа Малони, на спуштање 8
Софа Малони, на спуштање 9
Софа Малони, на спуштање 1_thumb
Софа Малони, на спуштање 2_thumb
Софа Малони, на спуштање 3_thumb
Софа Малони, на спуштање 4_thumb
Софа Малони, на спуштање 5_thumb
Софа Малони, на спуштање 6_thumb
Софа Малони, на спуштање 7_thumb
Софа Малони, на спуштање 8_thumb
Софа Малони, на спуштање 9_thumb
32300 ден
21700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L231 B103 H84 см.
- област за спиење: 130/195 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- основа: иверица, цврсто дрво
- седишта: полиуретанска пена N2738 - 12 см.
Градба:
- цврсто дрво
- иверица
Предности:
* функција кревет: спуштање на потпирачот за грб и влечење на седиштето
* сандак 2 парчиња.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 132/67/44 см, тежина - 45 кг.
Пакет 2: 85/67/44 см, тежина - 26 кг.
Пакет 3: 131/71/34 см, тежина - 24,5 кг.
Пакет 4: 88/61/34 см, тежина - 18,5 кг.
Слични производи
Последно видени