Трпезариска маса Амари, Амари, венге | Мебел Виденов
Амари

Трпезариска маса, на продолжување , венге

Трпезариска маса Амари 1
Трпезариска маса Амари 2
Трпезариска маса Амари 3
Трпезариска маса Амари 4
Трпезариска маса Амари 5
Трпезариска маса Амари 1_thumb
Трпезариска маса Амари 2_thumb
Трпезариска маса Амари 3_thumb
Трпезариска маса Амари 4_thumb
Трпезариска маса Амари 5_thumb
14800 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Трпезариска маса на Амари на продолжување
Димензии:
- L120-150 B80 H75 см.
Плотна:
- МДФ со лак слој
Градба:
- цврсто буково дрво со лак финиш
Обрнете внимание!
Поради природата на материјалите - цврсто дрво и фурнир, возможна е разлика во тоналитетот на одделните производи.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува инсталација, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 124/84/17 см, тежина 32 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Амари 800.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не