Трпезариска маса Бонина, Бонина, бела | Мебел Виденов
Бонина

Трпезариска маса , бела

Трпезариска маса Бонина 1
Трпезариска маса Бонина 2
Трпезариска маса Бонина 3
Трпезариска маса Бонина 4
Трпезариска маса Бонина 1_thumb
Трпезариска маса Бонина 2_thumb
Трпезариска маса Бонина 3_thumb
Трпезариска маса Бонина 4_thumb
25200 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Трпезариска маса на Бонина на продолжување
Димензии:
- L160/200 B90 H76 см.
Плотна:
- основа МДФ со лак слој, сјај
Основа/конструкција:
- МДФ со лак слој, сјај
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 169/98/12 см. Тежина 33,9 кг.
Пакет 2: 79 / 61,5 / 24см. тежина 17,3
Пакет 3: 103/56 / 13,5 см, тежина 20,7
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Бонина 1300.00 ден. 500.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не