Трпезариска маса Дони, Дони, даб коњак | Мебел Виденов
Дони

Трпезариска маса , даб коњак

Трпезариска маса Дони 1
Трпезариска маса Дони 1_thumb
4300 ден
3000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Масите Дони се гарантирано ќе обезбедат стил, практичност и удобност со исклучителна сила.
Димензии: L120 B75 H75 см.
Изработена од иверица.
Трпезаријата се користи секојдневно и во овој факт нема ништо невообичаено. Служи не само како место за хранење, туку честопати и како кујнска плотна за готвење. Оваа двојна функционалност подразбира сила и стабилност, понекогаш и на сметка на дизајнот. Во секој случај, масите за кујни традиционално не се нудат во голема разновидност, можеби затоа што побарувачката сама по себе е послаба од другите видови мебел. Сепак, ова е далеку од случајот со нашите предлози. Ние ќе ви го препорачаме овој прекрасен модел - трпезариска маса Дони. Направен од ламинирана иверица, тој е удобен и компактен, скромен и функционален. Со други зборови - производ со кој ќе бидете среќни.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакувања: 1
Пакет 1:  126/80/7 см., тежина 18,6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Дони 800.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не