Трпезариска маса Евира, на продолжување, Евира, даб сонома + венге магија | Мебел Виденов
Евира

Трпезариска маса, на продолжување , даб сонома + венге магија

Трпезариска маса Евира, на продолжување 1
Трпезариска маса Евира, на продолжување 2
Трпезариска маса Евира, на продолжување 3
Трпезариска маса Евира, на продолжување 1_thumb
Трпезариска маса Евира, на продолжување 2_thumb
Трпезариска маса Евира, на продолжување 3_thumb
3700 ден
Попуст: -28%
2700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L80-168 B31-80 H80 см.
Основа:
-ламинирано ПДЧ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 84/71/9 см, тежина 28,7 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Евира 700.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не