Трпезариска маса Крос 2, Крос 2, светол даб + црна | Мебел Виденов
Крос 2

Трпезариска маса , светол даб + црна

Трпезариска маса Крос 2 1
Трпезариска маса Крос 2 2
Трпезариска маса Крос 2 1_thumb
Трпезариска маса Крос 2 2_thumb
51800 ден
Попуст: -50%
25900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
L150 B90 H78 см.
Плотна:
- цврст даб
Основа:
- метал
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.  
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Крос 2 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени