Трпезариска маса Лорета, Лорета, венге | Мебел Виденов
Лорета

Трпезариска маса, на продолжување , венге

Трпезариска маса Лорета 1
Трпезариска маса Лорета 2
Трпезариска маса Лорета 3
Трпезариска маса Лорета 4
Трпезариска маса Лорета 1_thumb
Трпезариска маса Лорета 2_thumb
Трпезариска маса Лорета 3_thumb
Трпезариска маса Лорета 4_thumb
15400 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

венге

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Трпезариска маса на продолжување Лорета
Димензии:
- D100-140 H75 см
Плотна:
- фурниран МДФ, фурнир од бука
Градба / ногарки:
- цврсто буково дрво
Облоги:
- PU-лак за обложување
Обрнете посебно внимание на вашата маса. Покрај мебелот за јадење, трпезариската маса ги открива естетските вкусови и карактерот на домаќините. Тој е симбол на удобност и спокојство на домот. Овој модел кој нуди удобно голем тросед, погоден за секојдневна употреба во домаќинството или прием на гости. Плотната е изработена од иверица, фурнирана од бука, дебела 33 мм. Декор од дрво, му дава топлина и убавина на природните материјали на ентериерот. Изградбата и ногарките на масата се изработени од квалитетно цврсто буково дрво. Има исклучителна сила и голема издржливост. Сите површини се лакирани со високо отпорен лак слој кој ги зачувува својствата на природниот материјал подолго време. Боите на обложувањата се во специјално избрани тонови, овозможувајќи комбинација со постојниот мебел.
Обрнете внимание!
Поради природата на материјалите - цврсто дрво и фурнир, возможна е разлика во тоналитетот на одделните производи.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 105/105/17 см, тежина 31 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лорета 300.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не