Трпезариски стол Аделин, Аделин, темно беж | Мебел Виденов
Аделин

Трпезариски стол , темно беж

Трпезариски стол Аделин 1
Трпезариски стол Аделин 2
Трпезариски стол Аделин 3
Трпезариски стол Аделин 4
Трпезариски стол Аделин 5
Трпезариски стол Аделин 6
Трпезариски стол Аделин 7
Трпезариски стол Аделин 8
Трпезариски стол Аделин 1_thumb
Трпезариски стол Аделин 2_thumb
Трпезариски стол Аделин 3_thumb
Трпезариски стол Аделин 4_thumb
Трпезариски стол Аделин 5_thumb
Трпезариски стол Аделин 6_thumb
Трпезариски стол Аделин 7_thumb
Трпезариски стол Аделин 8_thumb
5100 ден
Попуст: -25%
3800 ден/парче

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L54 B57 H86 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 66,8 / 46,8 / 56,6 см, тежина - 18 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аделин 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени