Трпезариски стол Аксел, Аксел, сива | Мебел Виденов
Аксел

Трпезариски стол , сива

Трпезариски стол Аксел 1
Трпезариски стол Аксел 1_thumb
3900 ден
2900 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сива

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L45 B40 H84 см.
Вид на обложување:
- еко кожа
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
 
 
Слични производи
Последно видени