Трпезариски стол Ардон, Ардон, венге со светло кафеаво седиште | Мебел Виденов
Ардон

Трпезариски стол , венге со светло кафеаво седиште

Трпезариски стол Ардон 1
Трпезариски стол Ардон 2
Трпезариски стол Ардон 3
Трпезариски стол Ардон 1_thumb
Трпезариски стол Ардон 2_thumb
Трпезариски стол Ардон 3_thumb
2000 ден
1500 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
- димензии: L50 B40 H92 см.
- конструкција: цврсто и слоесто буково дрво
- седиште: цврста основа со пена и кафеав текстил
Обрнете внимание!
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Одржување: За одржување на еко-кожа и тапацир, користете микрофибер крпа натопена во раствор од млака вода и неутрален сапун.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 60.5/42/94см., тежина 12,1 кг.
Слични производи
Последно видени