Трпезариски стол Елиз, Елиз, беж кожа | Мебел Виденов
Елиз

Трпезариски стол , беж кожа

Трпезариски стол Елиз 1
Трпезариски стол Елиз 1_thumb
2500 ден
1900 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
Големина на седиштето: L44 B40 H94 см.
Големина на потпирачот за грб: L35,5 H49 см.
Вкупна висина: 92 см.
Основата на столот е изработена од високо квалитетено качуково дрво - има висока еластичност и гарантирана трајност при секојдневна употреба.
Седиштето е изработено од текстил.
Боја на основата: венге
Боја на седиштето: беж
Се сеќавате ли дека до неодамна традиционалните бои на мебелот беа бука и цреша. Веројатно секој од нас видел таков мебел. Со влегувањето на современи производи во астра и особено венге, ентериерот сега изгледа по стилски. Важна карактеристика за тоа се столовите, исто како овој модел Елиз. Со нозе од качуково дрво и грб од текстил, ќе може да ги задоволи вашите потреби за цврстина и лесно одржување, како и за удобност и практичност. Совршено ги надополнува повеќето маси на Мебел Виденов. И не може да помине незабележан. Дали ви треба повеќе убедување?
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Кога распакувате тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети, заради можноста за сечење на тапацирот. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакувања: 1
Пакет 1: 93/43/26 см., тежина 9,6 кг.
Слични производи
Последно видени