Трпезариски стол Фарон, Фарон, сив | Мебел Виденов
Фарон

Трпезариски стол , сив

Трпезариски стол Фарон 1
Трпезариски стол Фарон 2
Трпезариски стол Фарон 3
Трпезариски стол Фарон 1_thumb
Трпезариски стол Фарон 2_thumb
Трпезариски стол Фарон 3_thumb
3800 ден
2900 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L55 B60 H91 см.
Материјал на основа:
-Метал
Тип на тапацир:
-Текстил
Боја: сива
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поради природата на материјалите - цврсто дрво и фурнир, возможна е разлика во тоналитетот на одделните производи.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 72/54/57 см.,
Пакет 2: 53/53 / 45,5 см.,
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Фарон 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени