Трпезариски стол Карлот, Карлот, цреша со беж седиште | Мебел Виденов
Карлот

Трпезариски стол , цреша со беж седиште

Трпезариски стол Карлот 1
Трпезариски стол Карлот 2
Трпезариски стол Карлот 3
Трпезариски стол Карлот 1_thumb
Трпезариски стол Карлот 2_thumb
Трпезариски стол Карлот 3_thumb
2600 ден
2000 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
- димензии: L52.5 B45 H87.5 см.
- конструкција: цврсто и слоевито буково дрво
- седиште: цврста основа со сунѓер и беж текстил
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Кога распакувате тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети, заради можноста за сечење на тапацирот. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 67/47/97см., тежина 12,5 кг.
Слични производи
Последно видени