Трпезариски стол Лорин, Лорин, сива | Мебел Виденов
Лорин

Трпезариски стол , сива

Трпезариски стол Лорин 1
Трпезариски стол Лорин 2
Трпезариски стол Лорин 3
Трпезариски стол Лорин 4
Трпезариски стол Лорин 5
Трпезариски стол Лорин 6
Трпезариски стол Лорин 1_thumb
Трпезариски стол Лорин 2_thumb
Трпезариски стол Лорин 3_thumb
Трпезариски стол Лорин 4_thumb
Трпезариски стол Лорин 5_thumb
Трпезариски стол Лорин 6_thumb
4000 ден
3100 ден/парче*
*Со картичка Виденов

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L47 B55 H80 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 89,8 / 37,8 / 46,6 см, тежина 11 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лорин 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени