ТВ комода Дезмар, Дезмар, тeмен рокфор + кобалт | Мебел Виденов
Дезмар

ТВ комода , тeмен рокфор + кобалт

ТВ комода Дезмар 1
ТВ комода Дезмар 2
ТВ комода Дезмар 1_thumb
ТВ комода Дезмар 2_thumb
6900 ден
5200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L138 B40 H49 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 140/42/180 см, тежина 46 кг.
Слични производи
Последно видени