ТВ комода Енцо, Енцо, даб сонома + венге | Мебел Виденов
Енцо

ТВ комода , даб сонома + венге

ТВ комода Енцо 1
ТВ комода Енцо 2
ТВ комода Енцо 3
ТВ комода Енцо 4
ТВ комода Енцо 1_thumb
ТВ комода Енцо 2_thumb
ТВ комода Енцо 3_thumb
ТВ комода Енцо 4_thumb
9300 ден
6500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Не е потребно монтирање на ѕид!
Димензии:
- L120 B44 H62 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица, даб сонома
- ПВЦ рабови
Врати / предница:
- ламинирана иверица, венге
- ПВЦ рабови
Механизми:
- шини за фиоки
- шарки
- рачки
ТВ  комода Енцо ќе даде оригинален стил и сјај на една од најважните области во домот. Моделот има карактеристична скршена линија, која покрај спектакуларен изглед, обезбедува голем плотна за ТВ  и практични прегради за складирање. Комодата е изработена од ламинирана иверица со површина отпорна на стареење што лесно се одржува.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за оштетување на мебелот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 127/53/9 см, тежина 23,2 кг.
Пакет 2: 65/53/9 см, тежина 9,65 кг.
Пакет 3: 40/15/15 см, тежина 1,2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Енцо 1300.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не