ТВ комода Енцо, Енцо, даб вотан + антрацит мат | Мебел Виденов
Енцо

ТВ комода , даб вотан + антрацит мат

ТВ комода Енцо 1
ТВ комода Енцо 1_thumb
4700 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Не се монтира на ѕид!
Димензии:
- L120 B44 H62 см.
Конструкција:
- ламинирана иверица
- заден дел HDF
- PVC
Врати/преден дел:
- ламинирана иверица
- PVC
Оков:
- шини за фиоки,
- шарки
- рачки
ТВ комодата Енцо ќе придодаде оригинален стил и вид на една од најважните зони во Вашиот дом. Моделот е со карактеристична раскршена линија, која освен тоа што дава интересен ефект, дозволува и голема површина за Вашиот тв приемник, а содржи и практичен простор за складирање Комодата е изработена од ламинирана иверица која е отпорна на абење и лесна за одржување.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.

Број на пакети: 3

Пакет 1: 127/53/9 см., тежина 23,2 кг.
Пакет 2: 65/53/9 см., тежина 9,65 кг.
Пакет 3: 40/15/15 см., тежина 1,2 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Енцо 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не