ТВ комода Ерма, Ерма, дaб сонома + бeл сјај | Мебел Виденов
Ерма

ТВ комода , дaб сонома + бeл сјај

ТВ комода Ерма 1
ТВ комода Ерма 2
ТВ комода Ерма 3
ТВ комода Ерма 4
ТВ комода Ерма 1_thumb
ТВ комода Ерма 2_thumb
ТВ комода Ерма 3_thumb
ТВ комода Ерма 4_thumb
3300 ден
2400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L100 B42 H38 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица
-декорации: даб сонома + бел сјај
- грб HDF
- ПВЦ раб
ТВ шкафот Ерма е оригинална понуда со универзален карактер. Моделот нуди оптимална функционалност, која комбинира ТВ-приемник и прегради за дополнителна опрема. Шкафот е изработен од ламинат иверица со отпорна на абење површина и со лесно одржување.
Обрнете внимание!
Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на површината.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 100/43/7 см, тежина 16 кг.
Пакет 2: 20/15/10 см, 2 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ерма 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не