ТВ комода Интер, Интер , даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Интер

ТВ комода , даб сонома + бел сјај

ТВ комода Интер 1
ТВ комода Интер 2
ТВ комода Интер 3
ТВ комода Интер 4
ТВ комода Интер 1_thumb
ТВ комода Интер 2_thumb
ТВ комода Интер 3_thumb
ТВ комода Интер 4_thumb
2700 ден
2000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L100 B37 H38 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица, даб сонома
- грб HDF
- PVC раб
Предници:
- ламинирана иверица, бел сјај
- PVC раб
Хардвер:
- ногарки
ТВ шкаф Интер е практично и оригинално дополнување на мебелот во деневната. Шкафоте изработен од ламинирана иверица отпорна на абење и површина што лесно се чисти..
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ уредот со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 100/36/6 см, тежина 11 кг.
Пакет 2: 20/15/10 см, тежина 1 кг.
Слични производи
Последно видени