ТВ комода Модилјани А, Модилjaни А, свила + даб евок | Мебел Виденов
Модилjaни А

ТВ комода , свила + даб евок

ТВ комода Модилјани А 1
ТВ комода Модилјани А 2
ТВ комода Модилјани А 3
ТВ комода Модилјани А 4
ТВ комода Модилјани А 1_thumb
ТВ комода Модилјани А 2_thumb
ТВ комода Модилјани А 3_thumb
ТВ комода Модилјани А 4_thumb
4900 ден
Попуст: -26%
3600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Задолжително поставување на ѕид!
Димензии:
- L180 B37 H35,5 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
Основа:
- ламинирана иверица, свила + даб евок
Врати / предници:
- ламинирана иверка, свила
ТВ комодата Модилјани А ќе даде оригинален стил и сјај на една од најважните области во домот. Моделот е изработен од ламинирана иверка со површина отпорна на абење и лесно одржување.
Обрнете внимание!
Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 184/43/15 см, тежина - 14 кг.
Пакет 2: 100/45/10 см, тежина - 16,5 кг.
Пакет 3: 31/22/10 см, тежина - 1,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Модилjaни А 1300.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени