ТВ комода Варон, Варон, златен дaб + сиво | Мебел Виденов
Варон

ТВ комода , златен дaб + сиво

ТВ комода Варон 1
ТВ комода Варон 2
ТВ комода Варон 3
ТВ комода Варон 4
ТВ комода Варон 5
ТВ комода Варон 1_thumb
ТВ комода Варон 2_thumb
ТВ комода Варон 3_thumb
ТВ комода Варон 4_thumb
ТВ комода Варон 5_thumb
8800 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Не е потребно монтирање на ѕид!
Димензии:
- L180 B39 H56 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица, златен даб
- грб HDF
- ПВЦ рабови
Врати / предници:
- ламинирана иверица, сива боја
- ПВЦ рабови
Механизми:
- шини за фиоки
Современиот ТВ-шкаф нуди доволно простор за голем приемник и најразлични полици и фиоки за корисни предмети за домаќинството. Комодта Варон е оригинално решение за вашата дневна соба, со кое ќе го испратите стариот и нефункционален мебел во минатото. Моделот има едноставен и визуелно лесен вид, кој хармонично се вклопува во современите трендови во мебелот.
Моделот е изработен од ламинирана иверица со површина отпорна на стареење, лесна за одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за оштетување на мебелот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 40/190/10 см, тежина - 31 кг.
Пакет 2 50/190/10 см, тежина - 24 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Варон 1000.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не