ТВ Секција Анора, Анора, бeл мат + бeл cjaj | Мебел Виденов
Анора

ТВ Секција , бeл мат + бeл cjaj

ТВ Секција Анора 1
ТВ Секција Анора 1_thumb
12400 ден
9300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L210 B37 H170
Основа:
- ламинирана иверица
* LED осветлување
Обрнете внимание!
Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 168/43 / 9,5 см, тежина 30 кг.
Пакет 2: 90/45/8 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 3: 90/45/8 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 4: 165,5 / 25/4 см, тежина 8 кг.
 
Слични производи
Последно видени